sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Autoton viikko

Koko viikon olen ollut ilman autoa, ei treenejä siis! Täytyy sanoa että kylläpä elämä on aivan järjettömän erilaista kun ei ole autoa. Töihin olen kulkenut julkisilla ja viikon aikana myöhästyin peräti 3 krt bussista, hyvä minä!

Koirat ovat siis olleet ilman kummempaa treeniä koko viikon, jos nyt ei kotona tehtyä sisäpiiperrystä lasketa, joka sekin on tärkeää. Voihan sitä sisälläkin pieniä juttuja treenailla. Nautittiin pidemmistä lenkeistä, niin ja panostettiin jumppaan. Tavallaan oli rentoa olla kotona, mutta ihan oikeasti kävi aika pitkäksi. Olen niin tottunut että melkein joka päivä  on jotakin, vaikka sitten vain lenkille kavereiden kanssa, mutta yleensä siihenkin tarvitaan auto. Eli ei pelkästään treenien puute sitä tunnetta aiheuttanut. Mutta tulipahan huomattua että ehdin nukkua myös paljon enemmän kun ei ollut niin paljon tekemistä. Yöunet piteni viime viikolla 2-3h/yö!!!

Koko viikonlopun sain viettää Koira Expossa Helsingissä. Kävin kuuntelemassa molempina päivinä kaksi luentoa. Lauantai aamun aloitin Katriina Tiiran luennolla Pelot ja fobiat - geenien ja ympäristön vaikutus. Katriina Tiira kuuluu Hannes Lohen tutkimusryhmään, joten saimme myös kuulla tuloksia vielä julkaisemattomista tutkimuksista. Tämä oli kovin mielenkiintoinen luento. Iltapäivällä kuuntelin Marko Koskensalon luennon Onko vietillä väliä - koiran motivoiminen ja palkitseminen. Marko oli myös mukava luennoitsija, mutta itse luennosta ei tullut juurikaan uutta tietoa, mutta muistuttelua jo tietämistäni asioista. Sunnuntaina kuuntelin aamusta Heli Hyytiäisen luennon Mitä fysioterapialla on tarjota koirillemme ja iltapäivällä Helin luennon Koiran biomekaniikan perusteet. Molemmat luennot olivat mielenkiintoisia ja Heli oli erittäin miellyttävä luennoitsija.

Mutta huomenna aamulla saan hakea autoni korjaamolta, JEE!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti