tiistai 19. maaliskuuta 2013

Treenit ja pulikoimista

On taas vierähtänyt viikko edellisestä. En tiedä mistä sitä tällä hetkellä hankkisi lisätunteja vuorokauteen, kun tuntuu ettei ehdi tehdä puoliakaan siitä mitä tahtoisi.

Viime viikon perjantaina treenattiin Pian ja koirien kanssa. Mulla oli molemmat tytöt mukana. Demin kanssa olen päättänyt ottaa nollatoleranssin ääntelyn suhteen, joten piti pikkasen Pialle avata asiaa ennen treenejä. Demi sai olla vuorossa toisena, koska varauduin siihen että joutuu pois useamman kerran kun ääntelee, mutta tyyppi olikin ihan tuppisuuna, hyvä hyvä :) Demi teki omalla vuorollaan ruutua, jolla taidettiin ehkä aloittaa. Ruudussa oli kosketusalusta, mutta Demi ei nähnyt kun se vietiin. Kun Demiä olin lähettämässä ruutuun, huomasin että on bonganut ihan väärän merkin (häiriömerkin), yritin sitten kädellä näyttää että edessä on ruutu ja kävelin D:n kanssa ruutua kohden jotta bongaisi sen. No kun lähetin sitten ruutuun niin meni tietty sinne bongaamalleen merkille, hetken siellä pyöri ja tajusi ettei tämä se ruutu ollutkaan. Meinasin kutsua D:n pois, mutta onneksi Pia sanoi että annetaan D:n itse hiffata ja hittolainen, mun pikkuneiti bongasi hetken päästä ruudun ja juoksi sinne. Kylläpä olin iloinen kun löysi ruudun ja varsinkin kun merkille mentyään tajusi ettei se ollutkaan ruutu. On tuo pikkuruinen siis jotain oppinut :D Muutama lähetys ruutuun, jossa vaihtelevasti joko alusta tai ei ja joko niin että palkkasin ruutuun tai kutsuin mun luokse hakemaan palkkaa. Täytyy kyllä todeta että olin tähän ruutuun kyllä kovin tyytyväinen. Sitten tehtiin liikkuroituna liikkeestä maahanmeno ja seisominen. Demi on näitä ennakoinut ja seisomisen menee maahan melkein aina kun on liikkuroituna. Tehtiin sitten alkuun niin että palkkasin paikoillaan pysymisestä, eli minnekkään ei mennä vaikka sanon valmis ja liikkuri sanoo käsky. Sitten tehtiin maahanmeno joka toimi hyvin. Sitten liikkuroituna jääviä, jota en noudattanut, eli tässä treenattiin liikkurin häiriötä. Lopuksi vielä liikkeestä seisominen, johon annoin käsimerkin avuksi, jäi seisomaan. Myös seuraamisen vasemmalle käännöksiä treenattiin. Tehtiin niitä pieni pätkä seuraamista,käännös seis. Alkuun ei käyttänyt takapäätä ollenkaan, mutta takapään käyttö alkoi löytymään toistojen jälkeen. Hyppynouto, jossa ekalla yrityksellä tuli paluuhypyn ohi, kun mä en ollut ihan hereillä, uudella yrityksellä hyvin, tosin vauhti ei ollut yhtä hyvä kuin ekalla. Tauon jälkeen Demi teki vielä paikkamakuun Martin kanssa. Aikaa joku 2min, palkkasin jätön ja sen jälkeen vasta liikkeen loputtua. Makasi koko ajan rauhassa ja pysyi maassa.

Nita teki omalla vuorollaan myös ruutua. Äänteli kovasti ennen kuin aloitettiin ruudun treenaaminen sekä palkkauksien aikana, itse liikkeen suoritti kyllä onneksi hiljaa. Nita teki ihan hyvät ruudut, ruudussa oli joko pallo tai sitten ei. Pienen banaanin teki joka kerta ruutuun mennessään. Hyppynoudossa treenattiin edelleen vinoja heittoja. Nitakin taisi kerran palauttaa hypyn ohi, kun en ollut hereillä, hyi mua. Loppuun paikkamakuu Martin kanssa, evl tyyliin, tosin aikaa se reilu 3min. Nita meni maahan mun käskystä, mutta Pian käskystä nousi puoliksi istumaan, eli näitä pitäis muistaa treenata. Pari kertaa haisteli maata, mutta muuten makasi rauhassa, vaikka olinkin piilossa.

Kiitos Pialle treeniseurasta ja avusta :)Sunnuntaina käytiin Hyvinkäällä koirauimalassa pulikoimassa, mukaan pääsi tällä kertaa Demi. Demi ei ollut ihan uintituulella, mutta uimaan joutui saman verran kuin aikasemminkin. Hyvin tuo ui kunhan ensin tajuaa ettei se kiukuttelu auta ;)

Eilen en päässyt Nooan treeneihin kun olin hallituksen kokouksessa ja tänään jäi Nitan agility treenit väliin kun olin töissä myöhään. Huomenna ja torstaina olisi vielä muutaman toimikunnan kokous johon olis osallistuttava. Nyt kyllä pukkaa kokouksia vähän turhan tiuhaan, mutta kyllä tää tästä helpottaa.

1 kommentti:

  1. Kiitos teille seurasta ja avusta!

    Hallitushommat on rankkoja :) :) :)

    VastaaPoista