keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Jaakoista persjättöön

Edellisen päivityksen jälkeen sain käsiini videomateriaalia viime perjantain treeneistä. Tässä siis linkki videoon: Demi seuraa

Maanantaina oltiin Nooan kanssa agilityssä. Meitä oli paikalla vain kolme ja treenit oli ajateltu juuri Nooalle ja yhdelle Neralle sopivaksi :D Eli treeniä jossa piti KÄÄNTYÄ. Meillä oli siis 4 hyppyä jotka muodostivat neliön. Hyppyjä sitten hypittiin moneen suuntaan ja moneen kertaa, mutta teemana oli siis kääntyminen. Tämähän meillä on vähän vielä hankala, helposti menee käännökset todella laajoiksi, mutta saatiin alun säätämisen jälkeen onnistumisia. Sain muuten useamman jaakotuksen toimimaan todella hyvin! Tehtiin myös toisena pikkurata treeninä pöytää. Radall aoli myös hyppyjä ja putki, mutta pöydälle mentiin moneen otteeseen ja erilaisilla lähestymisillä- Tulipa huomattua että hups vaan, pöytää ollaan treenattu liian vähän. Nooa ei meinannut alkuun millään pysähtyä pöydälle leiskautti kovalla vauhdilla yli tai ponnistaen pöydästä. Omatoimisesti otettiin toistoja kepeillä, muutamasta eri kulmasta ja hyvin meni. Tehtiin myös muutama puomi ja keinua.

Demi tekee ruutua Sporttiksella
 
Tokovuorolle osallistuin myös, tällä kerralla mukana oli Demi. Demin kanssa jatkettiin ruututreeniä alustalla. Intoa ja vauhtia on tullut huomattavasti lisää, hieno muru. Tehtiin muistaakseni 5 toistoa, joista yhdessä (4/5) ruutu oli tyhjä, Demi meni ruutuun taakse jolloin huusin "seis" "maahan" jonka jälkeen JESS ja Demi tuli lujaa mun luo hakemaan palkkaa. Tehtiin myös paikallamakuita, sellaisia lyhyitä, jossa yksi avustaja kattoi mitä mä teen ja toinen mitä Demi tekee. No selvisi ainakin se, että mä katson Demiä liikaa jätössä, voitais kuulemma tulkita tuplakäskyksi ylemmissä luokissa. Ja Demi, tekee 2-3 sellasta pää-nokkasua sinä aikana kun mä kävelen pois. Kun teki 3 nokkasua nousi istumaan jos teki 2 niin jäi rauhallisen oloisesti ja pysyi hyvin. Että tällaista! No täytyy miettiä mitä noille nyt sitten tekee. Kotona olen tehnyt paikkamakuita myös ja silloin pää pysyy paikoillaan eikä kyllä nousekkaan istumaan.

Tiistaina oli Nitan agility treenit ja voi että oli kyllä levottomat jutut koko meidän ryhmällä! Meillä on kyllä ihan paras ryhmä, ei sille mitään voi :) Ja joo, kyllä me ihan asiallisesti saatiin treenattua. Tänään vuorossa ratatreenit, esteitä jotain 20 luokkaa. Sisälsi kaikki kontaktit ym. Nita oli kyllä ihan huippu tuulella. Tehtiin kaksi hienoa rataa, jossa ei kummosia korjauksia tehty. Persjätöt on niin mun ja Nitan kavereita :) Toimii hyvin miellä! Radan 3 vikaa hyppyä tehtiin persjättö-persjättö-välistäveto, tämä oli meille radan vaikein kohta ja tässäkin vana tuo vika välistäveto, koska en itse tajunnut että on pakko tehdä ihan mini hidastus jlloin sain sen välistävedon toimimaan. Jos taas vaan persjättöjen jälkeen rynnii menemään niin oma kroppa kyllä ohjasi htptn juuri väärältä puolelta. Mutta todella kivat treenit, onnistumisia tuli :)

Loppuun vielä pari kuvaa muutaman viikon takaa, ihan vaan perus poseerausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti