perjantai 26. helmikuuta 2016

Popsi popsi porkkanaa


Maanantaina HAU:n tokoryhmän treeneissä Myyn kanssa. Treeneissä oli aika paljon porukkaa tällä kertaa ja hallin toisella kentällä tehtiin vielä aksaa niin mä päätin jättää paikkiksen treenaamisen välistä. Liikkuroin muille sitten paikkikset. Muutin pikkasen omia suunnitelmiani kun porukkaa oli enemmän kuin aikoihin, toisin sanoen häiriötä oli paljon. Hain Myyn autosta, kiihtyi jo parkkiksella kun kuuli hallista kiihdyttäviä ääniä. Treenattiin sitten hallin ulkopuolella sivulletuloja (häiriönä hallista tulevat äänet) ja seuraamista. Sain treenikaverilta vinkkejä ja pikkuhiljaa päästiin hallin oven suulle ja Myy piti hyvin kontaktia ja keskittyi muhun. Hallin sisällä käytiin myös, jäätiin kumminkin hallin päätyyn, jossa jatkettiin sivulletuloja, seuraamista ja kontaktia. Jatkuvaa häiriötä muista koirista. Myy keskittyi hyvin ja ei juuri ottanut häiriötä, kunnes jätin Myyn hetkeksi huomiotta kun puhuin treenikaverin kanssa jatko suunnitelmasta ja kas, se riitti siihen että Myyn vire nousi svääreihin. Mentiin ulos hallista, leikitn Myytä siellä, purettiin kierroksia. Kierrokset saatiin laskettua aikas nopeesti ja päästiin taas etenemään sivulletulojen kautta hallin ovelle ja sisälle. Kun ei ottanut häiriötä, isot palkat ja ulos hallista. Ulkona vielä leikitin ja ei ottanut ulkonakaan enää häiriötä koirista jotka kulki ohi. Kivasti saatiin homma toimimaan ja onnistumisia häiriöstä huolimatta. Mietittiin että Myylle vois ottaa treeneihin mukaan jonkun rauhoittavan ruokapalkan, normi treenipalkan lisäksi. Tätä hidasta palkkaa vois käyttää kun kierrokset nousee likaa.


Torstaina mentiin Sporttikselle kaiman kanssa treenimään. Meillä oli omatoimitreenit kun hyppytekniikka kouluttaja ei ollut treeneissä. Myy teki perussarjaa ja saatiinpas uutta mietittävää, ekaa kertaa ikinä, Myy hyppäs perussarjan kaks vikaa hyppyä kerralla. Siirrettiin palkkaa sitten vikan hypyn eteen, jolloin joutui jarraamaan. Muutama toisto näin ja sitten taas normisti, jolloin taas hyppäsi vikat yhdellä kertaa. Taas muutama toisto niin että palkka vikan hypyn edessä ja sitten ilman jolloin sujui. Ekaa kertaa otettiin pituutta, ei vielä tosin maxi pituuteen asti tehty, mutta komella palikalla niin että oli kumminkin kunnon välit palikoiden välissä. Ekalla kerralla Myylle tuli selkeesti yllätyksenä pituus, näytti yllättyneelle, mutta sen jälkeen ei yllätyksiä. Rengasta tehtiin myös, kertaakaan ei mennyt ohi, hyvä. Hyppy-putki-hyppy-hyppy kaarta, jossa eteenirtoamista. Loppuuun myös takaakiertoja molemmin puolin. Myy oli oikein pätevä.

Demi teki vähän aksaa ja sen jälkeen pk metristä. Hyppyytin edes takas 70cm ja sit 80cm. Ei oneglmia. Loppuun seuraamista, edistämistä oli aikas lailla ja ääntäkin tuli.

Otsikkoon liittyen, Myy varasti viikolla keittiön pöydältä porkkanan jämän. Ei oo aikasemmin porkkanaa edes syöny en kyllä tiedä mistä keksi tän porkkana jutun. Mutta tykkäsi porkkanasta :) Kommentoin asiasta faceen ja treenikaveri heitti vitsillä että tässähän olis Myylle hidas palkka tokotreeniin. Melkein kuulkaas tekis mieli kokeilla ;) Nää on kyllä sellasia kasvissyöjiä nää meijän koirat, ne tykkää kaikista mahdollisista hedelmistä ja vihanneksista. Ei heti tuu mieleen mitä ne ei haluis syödä. Mustikat, meloonit, omenat, päärynät ja kiivit on ehkä suurimmat suosikit :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti