sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Päivityksiä

Sitten viime päivityksen on vietetty synttäreitä, käyty luennolla, pentuja moikkaamassa sekä tehty yhdistyshommia.

Rakas Nita, täytti naistenpäivänä 8.3 jo huimat 7-vuotta! Mihin tämä aika katoaa?! Neiti on harmaantunut hurmaavasti, niin symppiksen näköinen harmaahapsu. Nitalla kävi hyvä tuuri kun samana päivänä ajoin Porvooseen D&C hallille kuuntelemaan Juha Korrin Laumaviettiseminaaria. Ostin sieltä sitten useamman narupallon, jotka siis Nitan lempparileluja. Ollaan lenkeillä taas kadotettu yks narupallo lisää, joten pakkohan se oli synttärilahjaksi ostaa uusia. 

Nita ja pallot

Keskiviikkona käytiin kattomassa taas pentuja. On ne vaan mahtavia tyyppejä. Ihania kun juoksevat suoraan luokse ja antamaan pusuja ja kiipeävät sylkkyyn. Leikki oli taas ihan erinäköistä kun viimeks, no ei ihme kun ikääkin taas tullut lisää. 

vasemmalla: iso tyttö, oikealla: pikku tyttöViikonloppu vietettiin Jyväskylässä, yhdistyshommissa. Lauantai aamuna lähtö ja sunnuntai iltana takaisin. Oli oikein mukava viikonloppu ja täytyy sanoa että, meidän yhdistyksessä alaosastoissa on kyllä mukavaa porukkaa. Uusia ihmisiä tuli tavattua ja kasvot sain monelle nimelle. 
Sunnuntai aamuna klo. 07, ihana auringonpaiste!

Sunnuntaina takaisintulo matkalla koukattiin Hyvinkään kautta, tietenkin pentuja kattomassa. Tyypit täytti tasan 6 vko. Voi niitä, leikkiä riitti ja sylkyssäkin viihdyttiin. On ne vaan persoonia, vaikka melko tasainen joukko onkin. Tietty myös vähän luonteen eroavaisuuksia löytyy. Vaikka kaikki ovatkin ihania niin kyllä siellä muutama on jotka on erityisen lähellä mun sydäntä. Ja Demi, mun rakas ihana höpsö. Aina yhtä iloinen. Demi pääs moikkaamaan Nitaa takaluukun portin läpi. Demi oli niin innoissaan, yritti tunkea kuonoa kalterin läpi, ja häntä heilui innoissaan. Nita taas ihmetteli selvästi, että mistä toi nyt yhtäkkiä ilmesty. Mä odotan ens viikonloppua kun Demi haetaan kotiin. Aika on oikeasti mennyt paljon nopeammin kuin uskoinkaan. Ennen Demin tiineyden loppuvaihetta ajattelin, että tulee olemaan äärettömän pitkä aika kun ollaan Demistä erossa, mutta eipä se niin kamalaa ole ollutkaan :D Mutta on kyllä ihanaa saada D takasin kotiin.

 Maitobaari
 vasemmalla iso tyttö ja oikealla Kiiltis
FREEDOM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti