maanantai 2. maaliskuuta 2015

Helmikuu vaihtui jo maaliskuuksi

Sitten viime kirjoituksen ollaan jatkettu melkein treenaamatonta elämää. Toki Nita on sisällä ja lenkillä pieniä juttuja tehnyt ja niistä kovin nauttinut, mutta mitään suuria suunnitelmia ei ole ollut. Merkkiä tarjoo kivasti, vaikka välillä meneekin pakka sekasin. Noutojen loppuosaa ollaan saatu parannettua ja seuraamisessa on ollu kiva fiilis. Leikitty ollaan paljon ja samalla kadotettu ties kuinka monta narupalloa. Demiä oltais kaivattu pallojen etsimiseen ;) Kun ehdin jo hehkuttaa Nitan nenän käyttöä niin ei se kyllä kovin pitkälle kantanut.

Tallille Nita on myös päässyt mukaan. Kostin jalassa oli reikä ja jalka tietty sit turvoksissa kun uus tarhakaveri potkinut. Tallilla siis hoidettiin jalkaa ja mentiin kävelylle. Kosti ei ihmetellyt Nitaa ollenkaan, mutta Nitan mielestä oli aika jännää. Kosti kulki oikeassa kädessä ja Nita vasemmassa, Nitalla oli alkuun kova kiire kun oli ihan varma että Kosti aivan varmasti tulee päälle. Kävelyn aikana Nita kumminkin renotutui. Tallilla Nita makoili siellä minne sen milloinkin käskin. Sitä ei pahemmin haitannut muut ihmiset, antoi jopa vieraan ihmisen tulla rapsuttamaan.

Demin pennut on ehtinyt jo huimaan 4 viikon ikään. Oon käynyt edelleen kerta viikkoon niitä katsomassa ja tietty Demiä. Demin pennut sai viime viikolla ekaa kertaa maistaa jauhelihaa ja nyt viikonloppuna nappulaa. Ja ahneita ne on kaikki, mutta tytö ne on erityisen ahneita. Tulleet selkeesti äippäänsä <3

Luonteenpiirteitäkin alkaa kivasti jo erottumaan. Mutta täytyy sanoa, että nyt kun ne on päässyt tutustumaan pareittain uusiin paikkoihin, niin ne on kyllä rohkeita. Eilen ne pääsi ekaa kertaa keittiöön. Tytöt lähti heti tutkimaan huonetta kauttaaltaan kun sylistä pääsivät,  pojat miettivät hetken ja sitten tutkimaan. Lelujen kanssa ne jo vähän leikkii, painii, kantelee pieniä leluja ja vain syö niitä. Ne on kyllä söpöjä kun tekee pieniä saalishyökkäyksiä, vaikka pikkasen kömpelöitähän ne vielä on. Niitä vois seurata vaikka kuinka pitkään, niin ihania.

Mun piti eilen ottaa videopätkää pennuista, mutta enpä ollut ehtiny tutkia kameran ohjeita sen vertaa että olis selvinny miten videokamera toimii, ajattelin ettei siinä olis mitään kummempaa, mutta oli koska en onnistunut, joten tässä kuvia.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti