sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Paloaseman kentällä

Käytiin heti aamusta Erikan ja Kirsin kanssa treenimässä Paloaseman kentällä. Demi sai tänään aloittaa hommat. Tehtiin ensin ruutua. Meillä oli 2 kpl ruutuja ja samalta merkiltä lähetettiin molemmille. Toisessa ruudussa oli kosketusalusta ja toinen oli tyhjä. Demi bongaa todella hyvin ruudun, vaikka viime kerralla samalla kentällä ei meinannut millään ruutua löytää. Demi pysähtyy käskystä, mutta menee nopeasti istumaan. Käskin tietty seisomaan, mutta näitä pitää treenata. Seuraamista tsekattiin ja Erika videoi jotta itsekkin näkisin miltä se tällä hetkellä näyttää. Alussa vähän aukes, mutta ei niin pahasti, perusasennoissa kaula kenotti rumasti ulospäin, muutama perusasento jäi tekemättä. Hidas oli todella hyvä ja askeleet toimi hyvin. Töitä riittää, mutta tästä on hyvä jatkaa. Kaukoja tehtiin myös. Ne ei kyllä edelleenkään ulkona ole niin nätit kuin sisällä tai omalla pihalla, mutta ei se kyllä kovin paljoa eteenpäin tullut, enemmän ärsytti tuplakäskyt. Erika tosin huomautti, että jos travii antaa uus käsky ni se pitää antaa nopeammin, hyvä huomio siis mulle. Loppuun seuraamiseen tuloa eri kulmista, ekalla tuli väärälle puolelle, mutta muuten toimi hyvin.

Nita pääsi vikana hommiin. Aloitettiin metallinoudolla. Nita haukahti kun annoin luvan lähteä metallia noutamaan, kielsin ja kutsuin takaisin. Uusi heitto ja nyt lähti hiljaa, tosin pikkasen epävarmasti. Nouto hyvä. Ruutu kokonaisena, sekin hyvä, paitsi että meni itsenäisesti maahan. Luoksetulo loppuun ja ai että oli muuten hieno. Aivan täydellinen pysähdys, voi kuin tuollaisia sai aina, maahanmenon toteutti myös nopeasti. Ihan loppuun otettiin yhteis paikallamakuu 4min, sekin oli hyvä.

Oli kivat treenit. Vielä löytyy hommaa, mutta eipä se koskaan lopukkaan. Aina voi tehdä jotain paremmin, ja se se juttu tässä ehkä onkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti