lauantai 9. marraskuuta 2013

Tokoa

Koko viikko on mennyt enemmän tai vähemmän flunssan kourissa. Oon yrittäny ottaa illat rauhassa ja sen takia tämän viikon kaikki aglity treenit on jäänyt väliin. Yskä on ollu aika hurjaa ja alilämpöä pukannut melkein joka päivä. Tylsää tällanen flunssailu :(

Tämääm menin kumminkin Sporttiksen vuorolle. Hallilla ei ollut meidän lisäksi kuin Suvi Sipsin kanssa. Aloitin treenit Nitan kanssa. Ensin leikittiin ja sitten siirryttiin metallinoutoon jota tehtiin Suvin metallilla. Tein vauhtinoutona, en edes muista millon Nita on tehnyt vauhtinoutoja. Vauhtia ei olltu enempää kuin normaalistikkaan, mutta Nitahan tekee muutenkin hyvällä vauhdilla. Miinuksena tuli murina kapulalle :D Nita ei muistaakseni ikinä ole kapulalle murissut. Nosti kumminkin hyvin. Palautusta en ottanut loppuun vaan vapautin patukalle. Näitä tehtiin muutama toisto. Sitten voi kaukot. Ei meiannut millään pysyä pakka kasassa. Tuli eteenpäin, useamman yrityksen jälkeen siirryin sitten ihan lähelle, josta muutama onnistunut jonka jälkeen vaihdellen läheltä ja kaukaa. Parhaimmat vaihdoit oli istu-seiso. Seiso-maahan, tuli eteen muutaman sentin, sama juttu seiso-istu vaihdossa. Ruutua, jossa kosketusalusta ja pari kertaa myös ilman. Meni todella varmanoloisesti ruutuun ja paikka oli hyvä, myös niillä kerroilla kun ei ollut alustaa. Toisella tyhjällä pyysin myös maahan, hyvin. Sitten palkatta luoksetulo, seuraaminen ja hyppynouto. Luoketulo oli kokonaisuudessaan todella hyvä. Seuraamisessa hyvä kontakti, käännökset myös hyviä, mutta miinuksena ajoittaista ääntelyä. Hyppynouto hyvä, menohypyssä koulautti varpaat esteeseen.

Demi aloitti oman vuoronsa myös leikkimällä. Ihanaa kun oli niin tohkeissaan tissikumista, se oli kovin mieluinen lelu. Sitten tehtiin metallinoutoa vauhtinoutona. En oo ikinä nähny Demillä sellasta vauhtia metallille kuin tänään, se oli iihana! Ja paluu myös reippaalla laukalla josta vapautin tissikumille ja sehän vasta kivaa olikin. Uudestaan ja tällä kertaa otin loppuun asti. Vähän vino perusasento mutta tuli ihan sivulle asti laukalla. Seuraamista, jossa paikallaankäännnöksiä, käännöksiä sekä täyskäännöksiä ja tempona normaali. Sivuaskeleet oikealle, äänteli, muuten oli hiljaa ja seurasi mun makuun hyvin, eikä näyttänyt poikittavan eikä myöskään edistänyt hirvittävästi. Sitten Suvi liikkuroi meille noudon, kaukot ja hypyn. Tarkotuksena tehdä palkatta, tai siis niin että palkkaan kerran, jossakin välissä, mutta en liikkeen lopussa. Nouto oli hyvä, siirtyi raviin metrin päässä musta. Kehuja ja siirtyminen kaukoihin. Kaukoissa eka istuminen, ei noussut annoin uuden käskyn jolloin istui, mutta haukahti noustessa istumaan. Muut vaihdot teki hiljaa. Kehuen siirryttiin hypyn luo, perusasennosta ylläripalkka. Hyppäsi hyvin ja meni käskystä heti istumaan, tuli myös hyvin paluuhypyn ja suorassa sivulle. Sitten siirryttiin tekemään ruutua. Olin vienyt alustan jo valmiiksi ruutuun. Demi osaa ruudun bongauksen jo hyvin, etsii katseellaan ruutua ja sinne sinkosi ja hakeutu alustalle ja pysyi siinä kun huusin "Jess". Näitä x 4, joista yksi ilman alustaa. Myös ilman alustaa oli hyvä. Kerran vielä ilman jolloin käskin maahan, meni vasta toisella käskyllä. Luulen että seuraavalla kerralla teen näitä maahanmenoja ruudussa niin että olen lähempänä, jos vaikka saatais ekalla käskyllä onnistumaan. Loppuun vielä paikkamakuu Sipsin tehdessä istuminen. Aikaa ei otettu mut varmaan sellanen reilu 3 min. Demi haisteli maata muutaman kerran, oltiin piilossa hallin ulkopuolella, mutta kurkin ikkunasta välillä.

Loppuun Nita teki vielä muutamat kontaktit puomilla sekä keppejä. Tekniikka vähän parempi, pujotteli matalampana.

Viikolla ollaan tehty sisällä piiperrystä, kaukoja molemmilla sekä Demin kanssa yritin suoristaa sitä joutsenkaulaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti