sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Mitä kuuluuSyksy on niin täällä. Aamuisin on kirpeän syksyinen ilma, sumuista ja satanutkin on. Mutta on syksyssä jotain kivaakin, luonto on kyllä niin ihana värinen näin syksyllä. Ja vaikka vaatteita saa pukea vähän lisää niin tavallaan tykkään siitä kirpeästä ilmasta. Ja viljapelto, se tuoksu on vaan niin ihana!


Viikko on menty aika vähin treenein, ollaan aksattu mutta eipä juuri muuta. Mutta ne aksat, ne on menny tosi kivasti. On ollu niin kiva treenata Myyn kanssa. Se tekee aina aksat 110 lasissa, ihan parasta. Maanantaina tehtiiin rataa jossa päästiin treenaamaan persjättöjä ja vitsit, mulla ei ollu yhtään tunnetta etten ehdi, koska tadaa, lähetä koira kun se irtoo hyvin niin ehdit tehdä vaikka ja mitä. Ja  se oma liike ja rytmitys, mä tiedän mun heikkoudet, ne on juurikin tässä rytmittämisessä, mutta kai mä joskus siinäkin kehityn paremmaksi, ainakin niin toivon. Tehtiin myös käännöstreeniä, niin kutsuttua kasi-treeniä. Myy kääntyy hienosti ja irtoo hyvin, kunhan en terrorisoi sen tekemistä, välillä vähän sitäkin tein. Pitää muistaa ottaa niitä pikkuaskelia, eikä lyödä liinoja yllättäen kiinni.

 

Keskiviikon aksassa tehtiin rataa. Sain käytettyä käännöskäskyjä parissa kohtaan ja juu, toimi ne. Persjätöt onnistu, kuin myös takaaleikkaukset. Myy irtos hyvin, paitsi kepeille. Ei oikeen irronnut sinne ja sitten pyöri ympäri tuhat kertaa ja tarjos vieressä olevaa hyppyä. Keppejen avokulma oli muuten myös hankala. Ja huomasinpa että tarttis treenata enempi erikoisesteitä. Muuri oli nyt ekaa kertaa täydessä maksi korkeudessa ja kun muurilta tehtiin 180 asteen käännös niin Myyn hyppy oli selkeästi jännittynyt. Hyppäs ruman hypyn. Hyppy parani kun otettiin muuria ihan vaan yksittäisenä ja sitten muutaman esteen takaa, mutta ilman mitään käännöksiä. Mutta joo, eipä sitä ole vielä täydessä korkeudessa tullut treenattua. Myyllä oli muutenkin ekaa kertaa rimat 55cm, ei ongelmia. Muutama rima tippui, mutta niin sillä muutenkin aina välillä, useimmiten johtuu ihan mun ohjauksesta. Onhan sillä ikääkin jo sen verran että hyppyjä vois kokoajan pitää noissa korkeuksissa, mutta mä oon ajatellut että kunhan välillä testailee että toimii, niin sit voi hyvillä mielin hyppää pääasiassa vähän matalampiakin, kunhan sitten kumminkin ne 55cm sujuu.

Huomasin muuten viikonlopun kisoissa, että 3-luokkalaisilla oli joka radallla rimat säkäluokan minimi korkeudessa. En tiiä onko joku uusi tuomareiden linja  vai johtuiko meidän hallin pohjasta. Tosin samat korkeudet oli myös ulkokentän radoilla vaikka se pohja onkin ihan erilainen. Saa nähdä jatkuuko näin vai oliko vain sattumaa.


Sunnuntaina oltiin Inkoossa lenkillä. Kaunis päivä ja porukkaa oli paljon liikkeellä. Sain kumminkin tehtyä kivan pitkän lenkin tyttöjen kanssa ja kanttarellejakin löydettiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti