sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Fyssaria, aksaa, jälkeä, tottista

Alku viikosta jäi muutamat treenit välistä. Myy ja Demi törmäs lenkillä sillä seuraamuksella että Myy kevensi etujalkaansa ja Demiä sattui kylkeen.

Keskiviikkona päästiin kumminkin Sepon treeniin. Tehtiin rataa, kolmella eri tavalla. Treenattiin päällejuoksua, valssia, saksalaista. Päällejuoksua ei olla aikaisemmin tehty, ajoitus oli alkuun vaikea, Myy juoksi hypyn ohi tai melkein törmättiin kun en vaan liikkunu itse kunnolla eteenpäin. Valssilla Myy kääntyy tosi pienesti, ei turhia kaarrata. Saksalainen alkaa myös sujumaan. Läksynä saatiin treenata takaakiertoja erilaisista kulmista.

Torstaina ajoin Janakkalaan Myy ja Demi mukanani. Käytin koirat fyssarilla. Ei saatu Mevet:stä sopivaa aikaa, joten päätin sitten, että ajetaan fyssarin luokse, mitä sitä ei tekis jotta pääsis hyvälle fyssarille ;) Demi oli paremmassa kunnossa mitä ajattelin, jumia oikeestaan pelkästään lannerangassa. Myy taas oli enempi jumissa, rintaranka sekä lannerangan alueella jumeja, jotka kyllä onneks saatiin auki.

Sunnuntaina käytiin aamupäivällä alaosaston vuorolla Talin kentällä. Demi teki seuraamista, paikkista, luoksetuloa, tasamaanoutoa sekä A:ta. Onnistui kolauttamaan hampaansa A:esteeseen noutoa tehdessään, joten ikenestä hampaan juuresta tuli verta. Äänenkäytöstä vähän keskusteltiin, piippausta pukkas jonkun verran. Myy teki tasamaanoutoa, sivulletuloja ja seuraamista. Tasamaanoutoon yhdistettiin myös merkin kiertoa. Noudoissa ääntä ilmenee edelleen, kiihtyy aika paljon noudoista.

Tottistreenien jälkeen ajettiin Siikajärvelle tekemään jäljet. Talloin molemmille lyhkäset jäljet, Demille 4 keppiä ja Myylle 8. Myylle paljon keppejä jotta saatiin keppi-ilmaisuja tehtyä sekä helpottaakseni jälkeä. Myyllä kun on ollut muutama vaikea ja epäonnistuntu jälki takana niin nyt oli tarkoitus olla ihan helppo. Jälkien vanhetessa mentiin lenkille. Metsästä löytyi todella pieni ja ränsistynyt mökki. Näytti alkuun ihan hylätylle mutta sitten siellä oli kumminkin pyörä pihassa, ihan ajokuntoisen näköinen, vesikanisteria pihassa ym. Mökki oli siis keskellä metsää, sinne ei ollut mitään tietä. No käveltiin mökin ohi ja jatkettiin matkaa, paikka tuntui jotenkin tosi epämiellyttävälle. Hetken päästä Myy löysi ison lihaköntsän maasta. Ei tietenkään irrottanut käskystä, vaan lähti juoksemaan lihapala suussa poispäin ja yritti samalla niellä sitä. Sain Myyn kiinni ja osan lihasta pois sen suusta. Lihaa tökkiessäni mietin mahtoiko olla myrkytettyä lihaa, tuli aivan kamala fiilis. Ajattelin että Myy on nyt syönyt jotain myrkkyä ja kohta ajetaan lekuriin kiireen vilkkkaan. No lihapalassa ei näkynyt mitään, sehän toki ei takaa sitä etteikö siinä jotain voisi olla. Epämiellyttävin fiiliksin tallssitiin takaisin autolle. Ajoin Demin kanssa jäljen, jana oli ok, mutta alkujälki hutiloiden, eka keppikin jäi metsään. Tokasta kepistä lähtien oli parempaa jäljestystä. Myyllä oli lyhyt jana, jonka selvitti ok, otti takajäljen, mutta kääntyi itse ympäri n. 5m päästä. Ilmaisi kaikki kepit hineosti maahanmenolla. Yhdellä kepillä makasi kepin päällä, kun sitten kysyin "missä keppi" alkoi semmonen säätö että keppi oli lähellä kadota, pyöri ja hyöri aikalailla, mutta osasi sitten kumminkin näyttää missä keppi oli. Loput kepit ilmaisi tarkemmin, niin etät keppi oli etujalkojen välissä. Jäljestys oli muutenkin oikein siistiä, nenä pysy matalalla ja vauhti pysy aisoissa. Hieno Myy.

Mitä lihaan tulee, niin ei tainnut olla myrkytettyä, koska suurempia reaktioita ei tullut. Vatsa oli löysällä seuraavana päivänä, mutta ei mitään sen vakavampaa. Mutta hitsi että pelästytti tollanen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti