maanantai 12. syyskuuta 2016

Treenejä

Treenattu ollaan, aika paljonkin. Ollaan tehty viikottain aksaa maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Myös tokoa ollaan tehty taas ahkerammin ja jälkeä myös. 

Demi on hyvin muistanut voittajan tokoliikkeet, niitä vähän testattu että millä mallilla ovat. Muistissa on ja osa vanhoista perusmokista on unohtuneet, jospa ne siis olisivat vain poistuneet :D Itseäni olen myös yrittänyt työstää, jotten treeneissä ajaudu väärään mielentilaan, koska sieltä on vaikea päästä pois, olen aika hyvin siinä jopa onnistunut. 

                                      


Myyn kanssa ollaan tehty tottista meidän tokotreeneissä. Olen päättänyt etten Myyn kanssa tokoa tee, me keksitytään pk:hon ja aksaan. Aksatreenejä on tosiaan ollut iha kivasti ja ollaan päästy erilaisten kouluttajien tunneille. Putkia ollaan tehty paljon, niitä hyvin erilaisissa treeneissä. Oman seuran ryhmätreenit on sujuneet vähän vaihtelevasti, välillä häiriötä on vaan ollut aivan järjettömästi liikaa jolloin Myyn treenit on jäänyt vähän tyngiksi, mutta elämä on. Sepon treeneissä ollaan treenattu mm. välistävetoja, takanaleikkausta. Yksittäisiä esteitä vahvistetaan edelleen. Varsinkin rengas näyttää olevan Myylle helppo. On muutamilla toistoilla tajunnut idean ja nyt ollaan pystytty ottamaan rengasta muutaman hypyn tehtävissä.





Jälkiä ollaan myös tehty, viimeksi lauantaina. Myy on kehittynyt aika lailla ja mitä parasta on alkanut ilmaisemaan kaikki kepit, ei enää mieti niiden ylikävelemistä. Ja se muistaa tarjota maahanmenoa kepeille, ei enää jää seisomaan kepin eteen. Kulmia on alettu lisäämään Myyn jälkiin enempi ja hyvin se on niistä suoriutunut.

Demin jälki oli viikonloppuna aivan floppi, mutta aina ei voi onnistua. Meillä oli vauhtia aivan liikaa, välillä jouduin juoksemaan Demin perässä, kunnes sitten muistin että ei näin, mun täytyy muistaa pidättää eikä vaan päästää juoksemaan. Kulmassa kadotti jäljen ja sitten me kohta oltiinkin jo vikalla kepillä, heh heh, vähän vissiin oikaistiin. No elämä on ja ei se maata kaada, uusia jälkiä kohti.

Nitakin on päässyt mukaan treeneihin. Nita on tehnyt tokoa, kaikkea vähän ja vitsit kun se on aian yhtä iloinen kun pääsee töihin. Nita kävi viime viikolla myös trimmissä ja pesussa. Nyt on karvat kunnossa tulevaa näyttelyä varten. Saa nähdä miten veteraanin käy. Nitan edellinen näyttelykäynti on vuodelta 2010 :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti