sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Aksaa

Tällä viikolla Myykkis pyykkis pääsi kaksi kertaa hallille aksaamaan. Se niin tykkää aksasta <3 Torstaina meillä oli Sporttiksella hyppytekniikkatreenit. Myyn kanssa tehtiin perussarjaa ja okseria. Perussarjalla edelleen speed pumpit, okserilla myös ekoilla toistoilla, sen jälkeen laitettiin rimat, ihan matalalle. Uutena juttuna harjoiteltiin rengasta, koutsi palkkasi renkaan toisella puolella ja minä toisella, Myy hyppäsi rengasta siis edestakas. Haki hyvin renkaan läpi, sitä ei tarvinnu kertaakaan ohjata renkaan läpi. Tehtiin myös putkeen 3 estettä, jossa vaan siis tarkoitus irrota eteenpäin. Hyppy-putki-putki ja sitten rengas-putki-hyppy. Myy oli innoissaan kun pääsi juoksemaan.

Lauantaina mentiin taas Sporttikselle, käytiin kokeilemassa uudessa porukassa. Rakennettiin rata kun muut teki rataa osissa. Rata oli sen verran suoraviivainen joten ajattelin että Myynkin kanssa päästään tekemään pieniä pätkiä. Joka toinen este oli putki :D ja nehän veti Myytä hyvin. Tehtiin 6 esteen "rataa" ja siinähän sai juosta ihan kunnolla. Mulla oli välillä ongelmia ehtiä, mutta onneksi oli appari palkkaamassa niin saatiin Myy hyvin hakemana hyppyjä jotka oli vähän poissa linjalta. Ihanaa tehdä tuon kanssa aksaa kun se niin tykkää siitä. Tokalla kierroksella tehtiin ensin yksittäisenä rengasta aj sitten rengasta ja muutamaa hyppyä siihen perään. Hyvin meni treenit ja Myy keskittyi hyvin kun sai tehdä yksi kerrallaan. Kerran otti häiriötä kun hallin toisella kentällä meni koira, ei siis nähnyt koiraa kun siinä on ihan kunnon pressuseinä välissä.

Tällä viikolla on taas ollut aikamoiset pakkaset niin on ulkotreenit jääny kokonaan välistä. En myöskään ole käynyt Purinalla kun siellä on yhtä kylmä kuin ulkona. Ulkoiltu ollaan kumminkin ja koirat on kyllä nauttinut lumesta. Demi on välillä nostellut tassuja, mutta aika vähällä tassujen nostelulla ollaan selvitty. Lauantaian käytiin Erikan ja koirien kanssa Vaakkoissa, ihana keli. Tässä muutama kuva.

 Nita
Demi
 Myy & Tiikeri
 Myy
Myy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti