sunnuntai 16. elokuuta 2015

Viikonloppu juttuja

Lauantaina käytiin illalla Helsingin Kaivopuistossa kävelyllä. Mukaan otin Myyn, pääsi lapsi vähän haistelemaan pääkaupungin menoa. Ilta oli ihanan lämmin ja aurinkoinen ja porukkaa oli liikkeellä paljon. Myy oli intoa täynnä kun Nooa oli mukana, tosin Myylle olis varmasti kelvannut kaikki :) Myyn kanssa on kyllä kiva käydä eri paikoissa kun se liikkuu rennosti ja iloisesti. Käytiin jätskillä Helsingin jäätelötehtaalla, siellä tarjottiin koirille omat pikku jätskipallot ja Myyllehän kelpasi. Sen jälkeen Myy rauhoittui kivasti, makoili mun jaloissa seuraten ihmisten menoa. Sillä on kyllä mukava tapa rauhoittua kun mitään ei tapahdu. Kamera oli tietenkin mukana kun oli niin kaunis ilma, saatiin napattua muutama kuva.






Sunnuntaina ajettiin aamupäivällä Purinalle. Treffattiin Erikan kanssa treenien ja lenkkeilyn merkeissä. Demille ja Nitalle tein hyppytekniikkaa. Demi teki set pointia, 35-40-45-55-45-40-35 ja tauon jälkeen perussarjaa, alkuun ilman kapulaa ja sitten tunnari suussa. Sujui ihna hyvin kaikki.

Myyn kanssa käytiin iltapäivällä Mustissa ja Mirrissä, käytiin tilaamassa sellaset nimilaatat, ostettiin kokeilumielessä märkäruokaa, Nordic by Nature, makuina lammas ja hirvi. En ole koskaan ostanut märkäruokia, mutta ajattelin että vois olla kivaa vaihtelua vaikka jäljelle loppupalkaksi. Ja Myyn mielestä tärkein ostos oli vesilelu, sellanen punainen hieno rapu!

Ajettiin Kivenlahteen surffirannalle siskon ja niiden 15 vko pennun kanssa. Myy oli innoissaan ravusta ja olis myös halunnu leikkiä pikku Ziggy pennun kanssa. Ziggy vaan on vielä NIIN pieni ja Myyn leikki oli vähän rajua ja hihnassa nyt muutenkaan en halua tuon leikkivän, joten mentiin sit rannalla vähän omia menoja. Myy meni reippaasti veteen ja innostui heti! Ihan mahtava, että mulla on vihdoin koira joka haluaa olla vedessä. Tarkoituksena oli fyssarin ohjeen mukaan harrastaa vesikävelyä, siinä olikin hommaa koska Myy olis vaan halunnu rallatella ja loikkia vedessä. Rapua kantoi suussa kokoajan. Myy kyllä kävelikin ihan kivasti kunhan vaan malttoi, joten uudestaan mennään kyllä ensi viikolla.




Illalla käytiin vielä Paloaseman kentällä kimppatokoilemassa Miian, Cillan ja Kirsin kanssa. Myy oli autossa sen aikaa kun muut ensin treenasi. Kun oli ryhmäpaikkiksen aika, mentiin Myyn kanssa mukaan. Ekaa kertaa Myyn kanssa osallistuttiin paikkikseen, otettiin reilusti tilaa, oltiin 5m päässä Reimasta. Myy istui hyvin ryhdikkäänä ja olin siinä hihnan mitan päässä, palkkailin useamman kerran ja aikaa ehkä sellanen reilu 30 sek. Oli taitava typy <3 Myy muistutteli mieleen vielä kosketusalustaa, ja läppäsi hienosti alustaa. Siirsin alustan vielä merkin taakse, tässä tarjosi ensin merkin koskettamista, mutta kun palkkaa ei tullut niin tarjosi sitten merkin takana olevan alustan läppäsyä. Sitten vielä muutama ison merkin kierto, tämän muisti aika kivasti ja sitten lähti tarjoamaan sitä ihan itse. Ja sitten muutama sivulletulo. Ja sitten leikittiin tietty myös. Myy on kyllä ihana, se keskittyy todella hyvin ja tekee ihanalla draivilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti