tiistai 11. elokuuta 2015

Kentän metsästystä

Maanantaina tokotreenit Lintuvaarassa. Oltiin sovittu treenit isolle, kivalle hiekkakentälle, no se kenttä olikin sitten varattu. Äkkiä yritettiin keksiä uus kenttä ja lähellä olikin muutama koulun kenttä, nekin osoittautui varatuiksi, ääk. Tää ei oo mikään uus ongelma, aina saa varautua siihen että kentät on varattuja, harvemmin vaan on sattunut niin että useampi kenttä varattu. Ajettiin sitten Mäkkylän puolelle, pallokentälle, sekin varattu, vielä tsekattiin Boställs skola, se oli vapaa. Kenttä oli pieni hiekkakenttä, mutta valinnanvaraa ei oikein ollut joten tyydyttiin siihen.

Demin kanssa ruutua, paikka oli ok, vaikka selvästi oli vähän epävarma, hakeutui taas oikealle etukulmaan. Tyhmänä päätin ottaaa ruutua metallilla, koska oon päättäny liittää metallin useampaan liikkeeseen, jotta sitä saadaan treenattua paljon. Ekaksi metallin kanssa toimi ok, mutta sitten erehdyin vaatimaan ruudussa parempaa paikkaa, mikä oli virhe kun mukana oli metalli. Tai ehkä ei virhe, mutta mun olis pitänyt heti auttaa, eli laittaa kosketusalusta. No en tehnyt niin, jolloin Demi sitten päätti ettei kykene jos on metalli suussa. Tiputteli metallia jatkuvasti joten päätin sitten ottaa time outin ja vein Demin kentän reunalle.

Nita pääs tässä välissä kentälle tekemään ruutua, hyvin teki. Sitten merkkiä kosketusalusta apuna, onnistui. Evl:n uutta kierto hyppy liikettä pilkottuna, eli eka pelkkää kiertoa + maahan/seiso kun tämä sujui niin yhdistin noudon ja hypyn, autoin käsimerkein. Liike oli selkeesti vaikeampi kuin ajattelin, lähinnä nouto ja hyppy, koska Nita yritti helposti tulla joko noutokapulasta tai hypystä ohi. Selkeät käsimerkit kyllä auttoi huomattavasti.

Demi pääsi jatkamaan siihen mihin jäätiin, laitoin tosin sen kosketusalustan sinne ruutuun, jolloin hetken keskustelun jälkeen metallikin pysyi suussa ja kun alusta oli ruudussa niin ruutukin onnistui ja päästiin yhteisymmärrykseen :D Merkkiä muutama onnistunut toisto, oli siis hyvin muistissa. Ohjatun oikeaa puolta. Multa ehkä huono veto koska kentän vieressä (alle 10m päässä) oli kapuloita ym. häiriötä jotka bongas heti ennenkuin edes kääntyi merkiltä. En kumminkaan poistanut häiriötä vaan kävin näyttämässä ohjatun uudestaan ja kyllähän se sitten löytyi. Kaari oikealle alkaa myös olla ok. Seuraamista, pitikiä suoria ja paikallaankäännöksiä, päästi kaksi hiljaista piippausta koko pitkä seuruu treenin aikana, hyvä Deee! Loppuun evl paikkis-luoksetulo. Maahan tuplakäskyllä, muuten hyvä.

Tiistaina käytiin Myyn kanssa Mevet:ssä fyssarilla. Törmättiin heti aulassa tuttuihin. Myy olis niin tahtonu käydä moikkaamassa saman rodun edustajia. Fyssari kommentoi Myyn liikkuvan todella paljon paremmin kuin 2 vko sitten. Enää epäpuhtautta siellä täällä, eli ei joka askeleella, jee! Myy meni fyssarin huoneeseen ja heti ekaksi hyppäs fyssarin syliin ja meni pusuttelemaan. Myy hierottiin läpi, oikealta oli jumissa, mutta paikat saatiin auki hieronnan aikana. Myyllä meni silmät kiinni kun nautti hieronnasta. Huoneessa tuli käymään hoitaja ja Myy avasi vaan silmät, ei edes nostanut päätä ja sitten jatkoi torkkumista. Tyyppi nautti täysin rinnoin :) Myy pääsi myös kävelemään vesijuoksumatolle, sekin sujui hyvin. Saatiin uudet liikutus- ja jumppaohjeet. Seuraava käynti 3 vko:n päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti