sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kiirettä pitää

Nita on taukoillut tokosta ja mulla on ollut yhdistystoimintaan liittyviä juttuja sen verran työn alla, niin on vähän jäänyt treenit vähemmälle ja blogin päivittäminen on unohtunut.

Demin kanssa ollaan siis kyllä tokoiltu sekä vähän aksattu. Maanantaina oltiin Purinalla HAU:n tokoryhmän treeneissä. Tehtiin ryhmässä paikallamakuu- ja istuminen. Paikallamakuussa pyysin kaveria vahtimaan Demiä kun menin piiloon ja jätin nameja Demin ympärille, jottei haistelisi maata. Pikku kakkiainen meni ja söi yhden namin! Sen jälkeen kyllä napitti avustajaa kokoajan kontaktia pitäen :D En tiedä ajaako tämä treeni asiaansa, saa nähdä. Paikallaistuminen hyvä. Tehtiin luoksetulon stoppia takapalkalla (purkki), ekaa kertaa siis ilman ihmistä, hyviä stoppeja teki. Myös merkkiä tehtiin, kaksi merkkiä eri suunnissa ja niille lähettelin miten sattuu. Osasi katseellaan bongata aina edessä olevan merkin, tai siis ekna mokan jälkeeen. Ihan ekalla kerralla bongasi sivummalla olleen ruudun jonne bortsu meni samaan aikaan kun Demin piti mennä omalle merkille, Demi siis lähti myös ruutuun. Onneksi ei mennyt ruutuun asti vaan totteli ja tuli takaisin. Uusi lähetys merkille ja sen jälkeen ne sujuivatkin hvyin. Kaukoja myös, mutta ne on kovin hankalat vielä hallissa tai ylipäätänsä ulkotreeneissä jossa enemmän häiriötä. Tehtiin yksittäisiä vaihtoja takapalkalla, parani pikkuhiljaa mutta alkuun eteni. Meitä oli tokottelemassa enemmän kuin todella pitkään aikaan ja häiriötä riitti. Mutta olipa hauska treenata isolla porukalla.

Tiistaina treenattiin Kirsin kanssa Niittykummun ostarin kentällä. Demi teki palkatta metallinoudon, seuraamisen, hyppynoudon, liikkeestä istumisen ja tunnarin. Ääntelyä tuli, mutta vähemmän kuin edellisellä kerralla. Metallinouto muutoin hyvä, mutta perusasento vino. Seuraaminen on surkeaa, kontakti tippui ja käännöksissä hukkui ja perusasennot jäi kaikki tekemättä. Hyppynouto, muuten hyvä, mutta taas vino perusasento. Liikkeestä istumisen seisoi. Tunnari, laukkasi tunnareille, haisteli ja toi oman varmasti, paluu ravilla, ei ottanut perusasentoa. Eli ei kummoisesti mennyt ja Demi jostain syystä jättää helposti perusasennot lopussa ottamatta kun tehdään palkatta. Tähän pitäis jotain keksiä. Nooan kanssa tehtiin yhdessä paikallamakuu- ja istuminen, molemmat hyvin. Eikä nyt haistellut kuin kerran maata. Loppuun vielä yksi seuraaminen, oli parempaa, mutta jätti taas perusasentoja tekemättä, autoin sitten hidastamalla selkeästi ennen pysähdystä, pikkuhiljaa alkoi vastata tähän, mutta täytyy todeta että kyllä se ainakin jaksaa pitkää seuraamiskaaviota tehdä, koska seuruuta vaan jatkettiin ja ajtkettiin kunnes saatiin ne perusasennotkin sinne mukaan.

Torstaina Nooan kanssa aksatreeneissä. Tehtiin tällaista rataa (tehtiin palloilla merkitty rata).

Kylläpä sai juosta, mutta kiva rata se oli. Kepit tuotti meille vähän ongelmia. Ensin haki oikein sisälle, mutta sitten ei taittunut kakkosväliin vaan menikin kolmosväliin. Sitten alkoi hakemaan väärin sisälle. Tätä siis hinkattiin kun keppikulma oli meille vaikea. Loppusuora oli myös haastava, piti juosta niin pirusti ja silti olin vain kerran ajoissa.

Lauantaina käytiin Purinalla tekemässä hyppytekniikkaa, hyvin se Demi hyppää. Nyt on tehty perussarjaa sen verran, että vois kokeilla seuraavaksi pitenevää ja korkeuden arviointia. Illalla tehtiin lähikentällä kaukoja. Sujui paremmin kun ei ollut häiriötä kun ei tuolla myöhään ketään juuri liikkunut. Tunnari x 1, hvyin. Muutama merkki, merkin takana kosketusalusta, tietää mitä tekee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti