tiistai 20. helmikuuta 2018

Treenejä -> tauko

Aksaa on treenattu  ohjatuissa treeneissä ja Lahdessa käytiin Lotan ja Samin valkussa. Myy on toiminu aikas kivasti, mutta kepeillä on tullu toka vikasta välistä pois, aika säännöllisesti. Sillä tulee kiire ja pää nousee ja sit jättää vikan välin pujottelematta. 

Lotan ja Sain valkussa treenattiin toisella radalla takaaleikkauksia ja toisella rataa jossa oli läksyksi tulleita juttuja, irtoamista, takaaleikkauksia, poispäinkäännöksiä ja ihan peruskäännöstä. Molemmissa treeneissä nousi esiin mun ohjaamisessa sama asia, eli mieti linjat kunnolla! Myyhän menee minne ohjaan, eli kyllä se napsii ylimääräsiä hyppyjä linjalta jos ohjaan "väärin". Eli keskittymistä kunnolla linjoihin. Itse takaaleikkaukset sujui hyvin, pitää vaan muistaa kiihdytys, jarrutus, käännös, kiihdytys... Rata oli jsut sellanen sik-sak missä nää kolme asiaa tuli hyvin konkreettisesti esille ja sehän oli hyvä. Toisessa treenissä tuli huomattua linjojen lisäksi se, että Myy osaa nyt poispäinkäännöksen! Jess, luki sen tosi hyvin ja musta tuntu ittestä hyvältä käyttää kyseistä ohajusta. Peruskäännöksiä vois kyllä treenata enemmän. Huomasin että mä herkästi haluisin käyttää kaikenmaailman ohjauksia peruskäännösten sijaan. Mutta kyllähän Myy kääntyy peruskäännökselläkin kunhan sen ajoitain oikein ja niitä treenais yhtälailla kuin muita käännöksiä. 

Ja mitä taukoon tulee, niin ollaan oltu treenaamatta yli viikko. Tuntuu pitkältä ajalta kun normi treenit rullais mutta ei päästä treenaamaan. Myyllä oli eka vatsatauti ja sit mun jalka alko reistailee. Sääressä todettu säärikalvon tulehdus, on muuten pirun kipeä, eikä kävely onnistu normaalisti. Vauhti on aivan matelevaa, kävelen reilun 1km 25minuuttiin, kertoo siis ehkä jotain siitä millä mallilla jalka on :(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti