perjantai 4. marraskuuta 2016

Talvi tuli


Keskiviikkona satoi ensilumi, ihan hirveen aikasiin! Viime vuonna ensilumi tais tulla tän vuoden tammikuussa, joten nyt ollaan kyllä ajoissa. Lumi satoi aika märkänä, mutta sen jälkeen tulikin pikkupakkanen ja lumi on edelleen maassa. Lunta satoi n.5cm, eli ihan kivasti. 


Mutta treeneihin...
Maanantaina oli HAU:n aksatreenit ja tokot sen perään. Tehtiin hyppytekniikkaa, taipumista, kolmen hypyn kaarella. Myyltä katottiin että ei mennyt ristilaukkaa ja että valitsi oikean laukan. Taipui hyvin ja laukat osui oikeaan, tyyppi on kehittynyt. Sitten tehtiin suuntakäskyillä käännöksiä ja putkiin irtoamista. Myy kääntyy kivan tiukasti ja osaa suuntakäskyt jo aikas hyvin. Ja putkiin irtoaa hyvin niinkuin tähänkin asti, mutta nyt ei enää vilkasekkaan muhun vaikka jättäydyn taakse, hyvä.

Tokossa Demi pääs tekee ryhmässä paikkista, oli pitkästä aikaa aika pitkä rivi. Demin molemmin puolin oli koiria joiden vieressä ei oo aikaisemmin oluut, hyvin sujui, oli levollinen. Tehtiin myös seuraamista, pääpaino käännöksissä ja askeleissa eteenpäin. Kaukoja myös, mutta niissä ei nyt kyllä takajalat pysyny paikoillaan. Täytyy tehdä tehokuuri. Sivulle ja tänne erottelua, muutama virhe tuli, kun tarjos välillä sivulletuloa myös tänne käskyllä, lisätreeniä tähänkin. Jäävissä treenasin asennoissa pysymistä, Demi kun herkästi liikuttaa tassua ohikävellessä.



Keskiviikkona oltiin Sepon treeneissä Sporttiksella. Aiheena rytmitys.Tehtiin pientä rataa jossa putkia ja hyppyjä. Rytmitys on mun mielestä aina ollut vähän vaikeeta, mutta tässä treenissä, tällä kerralla, kaikki vaan sujui, sain ekaa kertaa kokea Myyn kanssa kunnon flown! Aivan mieletön onnistumisen tunne, kaikki vaan toimi, ja Seppo oli tästä täysin samaa mieltä. Saatiin todella hyvää palautetta, lämmitti sydäntä todella.
Omatoimitreenissä toisella kentällä treenattiin takaakiertoja ja rengasta. Rengasta otin nyt osana radanpätkää, kertaakaan ei mennyt ohi. Hakee tosi hienosti renkaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti