torstai 19. heinäkuuta 2018

Huh hellettä


Nyt on kyllä sellaset välimeren helteet saapunu etelä-Suomeen tai oikeestaan koko maahan, mitä nyt tota säätiedotetta on välillä tullut seurattua. Vihdissä on helteitä, tosin tainnut olla koko tämän kuun kun täällä olen asunut. Asutaan harjun alapuolella ja täällä ei oikeestaan tuulevirettä käy. Nyt kun lämpötilat on huidellu päivittäin yli +30 asteessa, pilvettömältä taivaalta, ilman tuulevirettä, niin aika kuuma täällä on. Tuulettamisesta ei oikeen yöaikanakaan ole mitään apua, lämpötila ei juurikaan laske. Tässä kohtaan on kiva myös todeta, että juu, meillä on ilmalämpöpumppu, joka tosin tullaan asentamaan käyttövalmiiksi syyskuussa :D No ehkä näitä helteitä tulee joskus uudestaan. Koirien kanssa ei oo muuta tehty kuin lenkkeilty ja sekin on tapahtunut myöhään illalla/yöllä tai no aamulla ja päivällä käyty vaan pyörähtämässä pissalla. Nitalla varsinkin kuuma kesto on laskenu ihan hurjasti, sen kanssa ei kyllä ulkona kauheasti kävellä kuin vasta yöllä.

Vanhempieni luona minä päikkäreillä ja sylilassie Myy kainalossa

Me ollaan jatkettu lomailua. Mitä nyt kerran käytiin tottis treenit tekemässä Myyn veljien kanssa, mutta muutoin ei olla kentälle eksytty. Tehtiin noutoja ja nehän onnistui äänettömästi! Tuo koira osaa yllättää, tosin jotta nyt en pilvissä leijuis, niin jätin kapulan heiton välistä ja vein kapulan, joten se kiihdyttävin osa jäi tietenkin pois. Mutta jos ottaa huomioon ettei olla viime aikoina treenattu niin ääntä olisi voinut olla mukana vaikka kuinka paljon. Seuraamista tehtiin myös, se edistäminen on vaan niin herkässä, eipä siitä siis sen enempää.

Demin jalka on parempaan päin, ei ole sitä enää ontunut. Nitalla taas on polvi vähän vaivannut, juuri se missä nivelrikkoa on. Oon nyt antanu sille kipulääkettä muutaman päivän jospa se auttais. Muuten meille ei kuulu mitään eritysitä. Vielä tämä ja ensi viikkoa lomaa ja sitten pitääkin jo palata töihin.

Harjumaisemia illalla
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti