sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Aurinko

Tänään on ollut aivan mahtava päivä. Aurinko on taas näyttäytynyt, niin piristävää! Nitan kanssa nautittiin auringonpaisteesta.


Viikolla ollaan Nitan kanssa vähän tokoiltu. Merkki on ollut kovasti treenissä. Se sujuikin sen verran hyvin, että päätin ottaa merkkiä saman treenin aikana useammasta suunnasta. Tämä olikin sitten hieman hankalaa, sanoi Nita. Kun vaihdoin lähetyssuuntaa niin jäikin merkin eteen, vaikka juuri aiemmin oli toisesta suunnasta mennyt merkin taakse. Odotin että Nita tarjoaisi oikeaa paikkaa, no alkoi tarjoamaan istumista, maahanmenoa ja sitten vain passivoitui ja alkoi piippaamaan. Kävin sitten näyttämässä merkin takana paikkaa ja sen jälkeen Nita taas hoksasi mitä halusin. Seuraamisessa treenattiin käännöksiä, näissä edistäminen näkyy kaikista selvimmin. Mutta kylläpä alkoi keskittymään paikkaan kun huomasi käännöksen jälkeen pysähdyksessä olevansa aivan liian edessä. Kaukoja tehty myös, miten voikaan seiso-istu olla taas niin hankala... ei auta taas kuin treenata ja olla tarkkana.


Tänään kävin taas Pian luona kattomassa Demiä ja pentuja. Vitsit on kyllä ikävä Demiä, mutta kyllä se aika oikeesti menee nopeasti. Eletään aina viikko kerrallaan niin ei tunnu niin pitkälle ajalle. Pennuilla oli viikolla auenneet silmät ja kaikki kävelee jo. Kävely on kyllä aikamoista vielä, mutta kyllä sitä jo oikeaksi kävelyksi voi kutsua. Ne kasvaa kyllä ihan huikeeta vauhtia, viime viikolla ne oli vielä sellasia marsu pötkylöitä ja nyt ne näyttää jo hiirille :D Ja isommat pojat jo vähän niinku koirille. On se vaan mahtavaa seurata miten ne kehittyy kokoajan.

 Pennut 2 viikkoa


Torstaina oli Nooan kimppatreenit. Ei vaan sujunut, ei kai aina voikkaan sujua, mutta jäipä jotenkin harvinaisen huono fiilis. Nooa oli todella herkkä mun ohjaukseen. Päätin ohjata ilman käsiä kun käsien kanssa ei meinannut tulla mitään. Nooa lukee tarkkaan mun hartalinjaa ja kun on kädet mukana ohjauksessa niin mun rintama aukeaa liikaa ja Nooa haki milloin minnekkin. Kun pidin kädet seläntakana niin oli homma paremmin hanskassa. Tässä kuva radasta (pöllitty Veeralta). Rata oli muuten sama, mutta meillä oli kepit numerolla 7 ja sen jälkeen jatkui kuten kuvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti