sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Kesä ja taukoa aksasta

Kesäkuun ekana viikonloppuna käytiin Kirkkonummella kisaamassa Myyn kanssa kaksi agility rataa. Laura Mättö tuomaroi, hänkin mulle uusi tuttavuus. Radat oli perus 1-luokan ratoja, niistä olis pitäny tehdä nollat, mutta eipä tehty ei. Molemmilla radoilla virhe kepeiltä, ekalla sisäänmeno kun sössin itse. Otin Myyn mukamas haltuun ja lähetin, mutta jälleen kerran sama virsi, olin itse liian lähellä ekaa väliä ja Myyn fokus katosi kun otin sen haltuun ennen keppejä. Miksi ihmeessä mä en vaan lähetä sitä pelkällä sanallisella käskyllä, tyhmä minä! Tältä radalta siis 5vp ja sijoitus 3. Toinen rata oli melkeinpä eka rata käännetyssä järjestyksessä, mukava myös tämä. Nyt sitten muistin vain sanallisella käskyllä lähettää Myyn kepeille ja oikeinhan se sinne sisään meni, vika väli jäi pujottelematta enkä jäänyt korjaamaan vaan jatkettiin matkaa, koska huomasin tän vähän myöhään, eli HYL. Hyllyn jälkeen seisotin kontaktilla vähän pidempään ja puomilla testasin kunnon ohijuoksua, malttoi pysyä vapautukseen asti vaikka loppusuora oli edessä. Oli jälleen todella lämmin kisapäivä +28 astetta, mutta onneks ollaan näihin keleihin jo ehditty tottua.

Nämä kisat oli nyt sitten viimeiset ennen syksyä. Kesällä ei kauheasti kisoja ole ja kun meillä on se muuttokin edessä niin päätin että aloitetaan kesätauko. Luulen että meille molemmille tekee tauko ihan terää. Jossain vaiheessa kesää aloitetana uudestaan treenit ja treenataan kepit vaan varmemmiksi jotta ei virheitä tulisi, ainakaan näin paljon.

Nyt kun ei sitten olla treenattu niin ollaan vaan nautittu olostamme ja lenkkeilty. Ollaan vähintään kerta viikkoon tehty pidempi, 20-30km lenkki. Hyvin sitä ehtii vielä työpäivän jälkeenkin pitkälle lenkille kun on valoisat illat ja yöt. On kyllä kivoja reittejä löytynyt, ollaan käyty Pohjois-Espoossa ja Nurmijärvi-Hyvinkää seudulla.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti