sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Treenejä

Maanantaina oli aksatreenit. Tehtiin keppejä. Treenattiin taas itsenäisyyttä ja samalla etäisyyttä ohjaajaan. Lähetin Myytä vähän eri kulmista kepeille ja sitten jäin itse paikoilleen, tai no etenin sika hitaasti, eli Myy joutu erkaantumaan musta ihan reilusti. Myös sivuttaisetäisyyttä niin että lähdin kepeiltä 45 astetta poispäin, tässä etenin reippaasti jolloin olin vajaan 10m päässä sivulla kun Myy oli pujotellut kepit loppuun. Hyvää treeniä. Tehtiin myös puomia, vahvistettiin 2o2o. Myyllä kontaktit ihan hyvällä mallilla, mutta lisää vahvistusta tarttee jotta sietää multa enempi liikettä. On edelleen vähän riippuvainen mun liikkumisesta, eli tulee kontaktista yli jos en ollenkaan himmaa omaa vauhtia alastulolla. Mutta ihanaa on se, että Myy liikkuu puomilla niin rennosti, laukkaa todella reippaalla laukalla koko puomin, ei mitään hidastelua.

Keskiviikkona meillä oli omatoimitreenit kun Seppo oli saikulla. Jatkoin keppitreeniä. Tein edelleen itsenäisyyttä, kaveri palkkasi Myytä keppejen jälkeen jolloin mä himmailin keppejen alkupäässä. Tein myös sivuttaisetäisyyttä samalla tavalla kuin maanantaina. Muutamat toisot myös keinulla 2o2o, hienosti meni sekä A:lla tsekkailin askellusta. Hyvällä askeleella tuli eikä hyppinyt kontaktien yli.ähän sen arkista k

Meillä oli myös Pekka Korrin yksäri. Varattiin yksäri n.1kk sitten. Myyn kanssa ideana oli tsekkailla sen häiriösietoa, reaktiivisuutta, mitä sille voisi tehdä. No onhan sille jo paljonkin tehty ja edetty huimasti, mutta edelleen on hitosti hommaa tehtävänä. Mutta Myy vastasi treeniin hyvin ja sain muutamia uusia ideoita sekä vahvistuksen sille että niitä helppojakin häiriöjuttuja pitää muistaa treenata.nillä jatketaan ja uus yksäri sitten jossian vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti