tiistai 29. marraskuuta 2016

Hei hei mitä kuuluu?

Me ollaan aksattu Myyn kanssa. Meillä on ollu hirmu kivoja treenejä, vaikka aina ei menekkään ihan niinkuin Strömsössä, mutta ei se meitä haittaa. Muutamat treenit Hurtta areenalla suuressa häiriössä on ollu meille vaikeita, mutta toisaalta ollaan saatu myös paljon onnistumisia ja Myy on kyllä kehittynyt häiriöiden suhteen. Mun pieni otus on innostunut kontakteista, tyyppi karkailee puomin alastulolle tekemään 2o2o. On se niin liikkis kun keppien tai putken jälkeen zoomaa puomin ja tarjoaa 2o2o. Keppejä ollaan myös tehty, mutta toistoja on vielä tosi tosi vähän. Keppi projekti alkaa vuoden vaihteen jälkeen kun saan ostettua omatoimivuoron Hurtta areenalle. Putkijarru on otettu nyt marraskuussa ohjelmaan, tai siis sitä on treeneissä kerran tehty, hiffas aika kivasti. Persjättöjä on treenattu, kuin myös pakkovalssia ja takaaleikkausta.

Muiden treenien suhteen on ollut pientä motivaatiopulaa. Kun tuntuu ettei tiedä miten hommia vie eteenpäin on parempi miettiä kuin tehdä juttuja joihin ei ole tyytyväinen. Mulla on ollu tunne etten vaan nyt osaa kouluttaa, en tiedä mitä tehdä ja kun kelitkin on ollut surkeita niin ei oo ollu kauheeta hinkua kentälle. Onneksi viikonloppuna meillä oli yövuoro Sudenpentujen hallilla. Ulkona satoi kaatamalla, kuinka ihanaa olikaan päästä sisälle treenaamaan lämpöseen halliin. Demin kanssa tehtiin voittajan liikkeitä liikkuroituna ja loppupalkalla. Oli melkosen äänekäs ja ääntely vaan paheni kun tehtiin vikana kaukot ja tyhmä minä toin loppupalkan takapalkaksi. Demillä on aivan valtava odotusarvo palkalle, joten nyt pitäis ehkä miettiä millä sitä odotusarvoa sais pienennettyä.  Liikkeet Demi osas, toki siellä on pikkuvirheitä ja osan vois tehdä siistimmin ja tarkemmin, mutta noin kokonaisuutena osaa kyllä liikkeet vaikkei nyt kovin olla treenattu. Myyn kanssa katottiin seuraamista, liike mitä oon yrittäny korjailla, mutta en vaan saa sille mitään järkevää tehtyä. Myy siis edistää seuraamisessa aivan törkeesti. Perusasennot osaa ja on niissä pääosin ihan hyvässä paikassa, mutta askelkin eteenpäin ja neiti on jo aivan liian edessä. Kokeiltiin nyt uutta kikkaa ja ainakin nyt vaikuttaa siltä että vois jopa toimia. Myös noutoa tehtiin, ensin vauhtinoutona ja sitten nostoja ja kapulan kantamista. Tuli huomattua ettei Myy kestä mun kehua kun kantaa kapulaa, on sitä mieltä että jos avaan suuni niin se tarkoittaa että saa päästää kapulasta irti. Tätä lähdettiin sitten työstämään ja saatiin vietyä hommaa jo vähän eteenpäion, pääsin kehumaan Myytä eikä enää joka krta kapulaa tiputtanut ennenkuin annoin erillisen "jess" jolloin saa luvan kanssa päästää irti. Treeneistä jäi oikein hyvä mieli ja siitähän tuli jo lisää treeni intoa.



Maanantaina aksassa tehtiin puomi treeniä sekä persjättö harjoitus. Molemmat sujui ihan hyvin, toki treeniä riittää. Puomilla 2o2o pitäis saada vahvistettua niin että Myy pysyy asennossa kunnes kuulee vapautus sanan, ilman että mun tarttee välissä sanoa sille odota. Ja siis niin että kestää mun liikettä. Persjättö treenissä mulla oli vaikeuksia pitää itseni hyvällä lonjalla, helposti lähdin tekemään mutkaa matkaa vaikka suoraankin olis voinu mennä. Yritin mutkalla saatella Myytä enemmän, vaikka se ei sitä edes tartte.

Aksan jälkeen tein tokovuoron alkuun pienet tottikset. Tehtiin seuraamista, paikka pysy paremmin mutta nyt oli hieman vaikeeta luopua namista, jouduin huomauttamaan asiasta muutamaan otteeseen. Kiertoa tehtiin myös. Tässä Myy oli todella äänekäs, haukkui kun lähti kiertoon. Sain ääntelyn pois, kun itse menin lähemmäs kierrettävää objektia. Luoksetuloja tehtiin myös, vähän tuli törmäten. Paikkamakuu tehtiin myös, yksin omassa rauhassa. Toisella kentällä tehtiin samaan aikaan tokoa, mutta Myy selvisi tästä häiriöstä hyvin. 

Tänään käytiin Haukilahdessa tokoilemassa. Demi teki lelu- ja sosiaaalisella palkalla kaikki hommat. Oli vähän ihmeissään, mutta palkkaantui kumminkin saamastaan palkasta. Seuraaminen oli ihan hyvää, pientä piippailua tuli ja jouduiin asiaan puuttumaan. Ruutua sitten, vähän huonosti näkyi meidän ruutu lumessa, mutta hineosti Dmei sen bongas. Loppuun vielä luoksetulo. 

Myy teki myös seuraamista, noutoja ja luoksetuloja lyhyeltä matkalta. Noudoissa oli vauhtia ja ääntä. En saanut hiljenemään. Tähän saan toivottavasti apuja viikonlopun koulutuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti